Bekijk hier de actuele vacatures

Werken bij Fundr

Fundr zoekt een gedreven subsidieadviseur

Fundr adviseert en begeleidt bedrijven in de verwerving van public funding op het gebied van innovatie en groei. In onze aanpak combineren we kwaliteit met een moderne aanpak. De klant staat bij ons voorop, niet de result fee. We zoeken een gedreven subsidieadviseur om onze propositie voor ondernemers uit te breiden. 

De functie 
De subsidieadviseur die wij zoeken is een professional, die toe is aan een volgende stap. Als professional ben je in staat om het gehele adviestraject voor ondernemers voor je rekening te nemen. Als intrapreneur verwachten we dat je meewerkt aan het uitbouwen van onze vernieuwende werkwijze. Je collega’s werken graag met je samen en wisselen kennis en ervaringen met je uit.

Je staat naast ondernemers om hen te helpen hun ambities te realiseren. Als adviseur weet je een duurzame relatie met je klanten op te bouwen. Je bent in staat je gemakkelijk verplaatsen in de positie van de klanten en je bent een volwaardige sparringpartner voor hen. Het leveren van kwaliteit en het aandragen van inventieve en praktische oplossingen zijn belangrijke drijfveren in optreden en handelen. 

Het profiel 
Voor de functie van subsidieadviseur zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO- of academische opleiding met affiniteit voor innovatie, technologie en funding. Daarnaast zijn de volgende aspecten van belang:

  • Aantoonbare werkervaring hebben in de subsidieadvisering;
  • Affiniteit met ondernemerschap, (technologische) innovatie en financieringsvraagstukken;
  • Een commerciële instelling;
  • Het vermogen op duurzame wijze zakelijke relaties te onderhouden;
  • Ervaring en potentie om (op korte termijn) zelfstandig een klantenportefeuille te managen en uit te bouwen.

Wat biedt Fundr? 
Bij Fundr heb je verschillende verantwoordelijkheden binnen een ondernemende en groeiende start-up. Je werkt samen met zeer ervaren adviseurs met een top netwerk, die innovatieve ondernemers begeleiden in het realiseren van hun ambities. Bovenop marktconforme arbeidsvoorwaarden, bieden we de dynamische omgeving van een jong bedrijf met een moderne consultancy-aanpak, waarbij iedereen een bijdrage levert aan de identiteit van het bedrijf.

Meer informatie? 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Emiel Ligtenbarg (06 15 65 44 46). 

Geïnteresseerd? 
Stuur dan je sollicitatie aan Fundr BV, ter attentie van Emiel Ligtenbarg, Veemarktkade 8, 5222 AE, ‘s-Hertogenbosch. Je kunt ook per e-mail reageren via: emiel@fundr.nl.